Politik for beskyttelse af personoplysninger

Sidst opdateret den 12. juni 2023.

1. Introduktion

Denne privatlivspolitik har til formål at informere brugeren om de midler, der anvendes af Custplace, en platform udgivet af selskabet Third Voice, for at sikre sikkerheden i forbindelse med indsamling og behandling af deres personoplysninger via sin hjemmeside, tilgængelig på https://dk.custplace.com.
Privatlivspolitikken kan til enhver tid ændres af Third Voice, især for at opdatere den i henhold til gældende lovgivning og regulering, under forudsætning af at brugeren informeres. Det påmindes brugeren, at privatlivspolitikken gælder i tillæg til handelsbetingelserne og vores dialogcharter, som tilsammen udgør en samlet enhed. Brugeren forpligter sig til at gennemgå disse før enhver brug af hjemmesiden eller kommunikation af data.

Selskabet Third Voice er meget opmærksom på beskyttelsen og respekten for dit privatliv. Det var desuden en af de første franske virksomheder til at udpege en "CIL" (Informatik- og frihedskorrespondent) hos CNIL, forgængeren til den nuværende DPO (databeskyttelsesansvarlig).

Derudover bliver Third Voice årligt revideret af AFNOR og er certificeret med NF-service "Forvaltning af anmeldelser" i overensstemmelse med processen for indsamling, moderering og offentliggørelse af kundeanmeldelser på Custplace-platformen.

2. Hvilke personoplysninger indsamler vi?

Vi indsamler og behandler følgende typer og kategorier af personoplysninger:

• Dine kontaktoplysninger: navn, fornavn, brugernavn, e-mail, det produkt eller den service, du har købt, ordrenummer og om nødvendigt navnet på butikken.
  • Din anmeldelse: karakter og skriftlig anmeldelse.
  • Andre identifikationsdata: IP-adresse.

3. Hvordan indsamler vi dine personoplysninger?

Vi indsamler oplysninger om dig på følgende måder:

• Direkte fra dig via e-mail, telefon, SMS, på hjemmesiden, browserudvidelsen fra en tredjepart.
  • Hvis du indsender en formular på hjemmesiden, browserudvidelsen eller applikationen.
  • Hvis du kontakter os af en eller anden grund.
  • Hvis du deltager i en af vores undersøgelser.

Vi indsamler automatisk oplysninger, hvis du interagerer med hjemmesiden, browserudvidelsen og e-mails ved hjælp af cookies, tags og andre lignende teknologier til automatisk dataindsamling.

4. Hvordan bruger vi dine personoplysninger?

Vi bruger kun dine personoplysninger, når loven tillader det. Vi bruger dine oplysninger under følgende omstændigheder:

• Når vi offentliggør anmeldelser på vores egen platform, vores kunders platforme (mærker) eller vores partneres platforme (medier).
  • Når vi bruger cookies og andre lignende teknologier.
  • Hvis det er nødvendigt for vores legitime interesser i at drive og administrere vores anmeldelsesstyringsaktiviteter, herunder for at give dig den bedst mulige oplevelse og service.
  • Hvis vi er forpligtet til at opfylde vores juridiske eller reguleringsmæssige forpligtelser.

5. Hvordan deles dine personoplysninger?

Vi deler din anmeldelse og dit brugernavn (genereret ud fra dit fornavn og efternavn) med mediepartnere som f.eks. hjemmesiden Pages Jaunes eller Letudiant.fr.

Vi kræver, at alle tredjeparter sikrer sikkerheden af dine personoplysninger og behandler dem i overensstemmelse med lovgivningen. Vi tillader ikke vores eksterne tjenesteudbydere at bruge dine personoplysninger til deres egne formål og tillader dem kun at behandle dine oplysninger til specifikke formål i overensstemmelse med vores instruktioner.

6. Hvor længe opbevarer vi dine personoplysninger og din anmeldelse?

Vi opbevarer ikke dine data længere, end vi har brug for dem, eller end vi er juridisk forpligtede til. Vi behandler data forskelligt afhængigt af deres anvendelse, men du kan til enhver tid slette dine personoplysninger eller bede os om at gøre det for dig via din personlige konto.

De personoplysninger, du giver, inklusive dine anmeldelser, opbevares, så længe du har en konto på Custplace, eller hvis det er nødvendigt for at levere vores tjenester til dig. Hvis du vælger at slette din brugerkonto, gemmer vi kun en log med login-data.

De personoplysninger, vi modtager fra virksomheder, der bruger vores tjenester til at sende dig en invitation til at skrive en anmeldelse på deres vegne, samt den indsendte anmeldelse, opbevares i 7 år.

Udløbsdatoen for anmeldelser er 7 år. Efter denne periode vil anmeldelsen samt den tilhørende bedømmelse blive fuldstændigt slettet.

7. Hvad er dine rettigheder vedrørende dine personoplysninger, og hvordan udøver du dem?

Du har følgende rettigheder i forbindelse med dine personoplysninger:

• Ret til adgang
  • Ret til berigtigelse
  • Ret til sletning
  • Ret til begrænsning af en eller flere behandlinger af dine personoplysninger
  • Ret til at ændre og/eller trække dit samtykke tilbage ved behandlinger, der kun er baseret på dit samtykke
  • Ret til at gøre indsigelse mod behandling af dine personoplysninger
  • Ret til dataportabilitet
  • Ret til at fjerne dine anmeldelser fra tredjepartsplatforme

8. Hvordan kontakter du os?

For alle forespørgsler, herunder udøvelse af rettigheder vedrørende dine personoplysninger, kan du kontakte vores databeskyttelsesansvarlige:

• Via e-mail på følgende adresse: [email protected]
  • Via post: Third Voice – 125 rue du théâtre – 75015 Paris