Vores tillidserklæring mellem
forbrugere og mærker
Certificerede sider
Custplace er en tredjeparts tillidsplatform for kundebedømmelser:
• når en Brand-side er certificeret: mærket vil blive informeret om din besked. De kan derefter svare dig
offentligt eller privat: du vil blive underrettet via e-mail for hvert svar
• når en Brand-side ikke er certificeret: kun forbrugere kan give dig et svar.
Under alle omstændigheder er vores fællesskab baseret på autentiske, nyttige og pålidelige anmeldelser og kommentarer fra vores medlemmer.
Efterfølgende moderation
Læs mereDiskussioner er åbne for alle. Alle er velkomne til at deltage. Indlæg bliver dog modereret efterfølgende, hvilket betyder, at de straks bliver synlige online, før de eventuelt modereres. Indlæg modereres af fællesskabets moderator, hvis rolle ikke er at censurere dine udtalelser, men at sikre, at diskussionerne forbliver høflige, respektfulde og i overensstemmelse med gældende lovgivning.
Respektfuldt indhold
Læs mereIngen mærker er perfekte, og ikke alle kommentarer er positive. Men selv hvis du er utilfreds, så sørg for at dine kritikpunkter er konstruktive. Det pågældende mærke kan derefter forbedre sig og udvikle sig ved at tage dine kommentarer i betragtning. Din anmeldelse vil blive offentliggjort og opbevaret i 10 år. Du kan til enhver tid ændre, slette eller ændre bedømmelsen på din profil i Mine beskeder.
En pæn stil
Læs mereVores fællesskab læser anmeldelser, der er skrevet omhyggeligt, mere opmærksomt. Tænk på læsbarheden af din besked, og overdriv ikke med store bogstaver og tegnsætning. Undgå grammatik- og stavefejl, og vær ikke uhøflig. Anmeldelser, der anmodes af mærker, modtager ikke nogen økonomisk kompensation.
Vores engagement
Relevante anmeldelser
Læs mereDen anmeldelse, du skriver om et bestemt mærke, bør være målrettet og relevant. Forklar klart, hvad du kunne lide eller ikke kunne lide ved mærket. Vær så præcis som muligt og nævn både de negative og positive aspekter af din oplevelse.
Frihed til at vælge
Læs mereNår du ønsker at drage fordel af handlinger, der kræver åbning af en Custplace-konto, beder vi om personlige oplysninger. Hvis vi er nødt til at bruge disse oplysninger til et andet formål end det, de blev indsamlet til, vil vi bede om dit samtykke på forhånd.
Sikkerhed for oplysninger
Læs mereCustplace tager alle nødvendige sikkerhedsforanstaltninger for at forhindre uautoriseret adgang, ændring, videregivelse eller ødelæggelse af data. Disse foranstaltninger omfatter blandt andet gennemførelsen af interne revisioner af indsamling, opbevaring, behandling af informationer og sikkerhedsforanstaltninger, både fysiske og softwaremæssige, der er designet til at forhindre uautoriseret adgang til systemer, hvor personlige data opbevares.
Custplace Cookies
Læs mereNår du besøger vores hjemmeside, sender vi en eller flere cookies (små filer, der indeholder en række tegn) til din computer for at registrere din browser, så vi kan genkende den. Cookies bruges til at forbedre kvaliteten af vores service, og de gemmer brugerpræferencer og tendenser, som for eksempel deres søgevaner.